У Нововолинську веде прийом представник Опольського воєводства?

5
3335

Думав зреагувати звичайним коментарем на чергову “цікаву” статтю пана Бідзюри та компанії на “незалежному” сайті  щодо ситуації навколо державних прапорів, але вирішив, що звичайного коментаря до такого шедевру епістолярного жанру буде явно малувато, бо ж такі “мега інформаційні”  напрацювання залишити поза увагою – це явна неповага до «всюдисущого» .

           Дозвольте, пан Бідзюра, і мені внести свій скромний внесок у Ваш титанічний (тут без жарту) доробок . Впевнений, такого єксклюзіву Ви днем з вогнем не знайдете , а може й не будете шукати , а може знайшли,  та посоромились показати широкому загалу – побратим все ж таки. Але перейдемо до справи.

         Ось, шановний читачу, перед тобою на світлині не будь – хто , а довірена особа депутата Верховної Ради Євгена Мельника , голова Громадської  організації «Нововолинська Координаційна Рада народного руху України», громадський активіст , подільник пана Бідзюри у найрезонанснішій судовій справі за останні роки , а може й десятиліття про нецензурщину у міській раді,  володар  казна яких ще регалій , вельмишановний  Володимир Мигас.

 Позаду  прапор Опольського воєводства? Принаймні схожий!

 Що це? Фотошоп – ні , підстава сепаратистів – аж ніяк , підлі зрадники плетуть інтриги навколо ласої посади голови  організації – малоймовірно?

А це любий читачу , на мою думку, яскравий приклад того, як наші “патріоти” з великим запалом та натхненням вишукують подібні сенсації , а от з себе розпочати щось не сила. І прикладів таких – безліч, на жаль, замало часу маю, щоб витрачати його на доведення таких речей, на мою думку, очевидних.  Розумію, що в тих діячів часу вдосталь, адже, наскільки мені відомо, посада довіреної особи депутата Верховної Ради передбачає грошову винагороду, тож можна сміливо витрачати час на такі серйозні речі, не хвилюючись про гроші. А щодо Анатоля – то він, думаю, просто тим живе , і довести йому щось просто неможливо, бо він швидше друкує на клавіатурі))))), та й політ фантазії там фонтануючий.

 Прошу Вас, шановний Анатолій Миколайович, відповідним чином відреагувати на кричущій факт наруги над державними символами і покарати винних (три роки тюряги) якщо я не помиляюсь.

З повагою Ваш Сергій Ворона.

[/one_half_last]

5 КОМЕНТАРІ

  1. Щойно на “незаангажованому” сайті дана стаття була видалена, надіюсь на ваш професіоналізм!!!

  2. все дуже просто, на “чесному” сайті провідний журналіст Анатульєн, а тут ви з своїм прапором:)))) ну куди це годиться? конкуренція:)))

    з другої сторони, якби А. не писав там весь маразм що йому в голову взбреде то не сильно було б що там читати.

    на межигір’я (халупку в лісі) народ щось не відреагував, або відреагував, але не так як Топроівському хотілося б, так що будуть заммера мусолити далі

  3. довірена особа депутата ВР з перевернутим прапором??? да, тут тульєну непочатий край роботи))))

  4. щось вичерпали себе наші журналісти, нема до чого додовбатися, то по кругу пишуть:)))
    сміхота!
    може підкинемо писакам якісь темки? наприклад, чому на сході країни висять прапори чужої країни?
    хай поїдуть і розберуться, нараз ентузіазм пропаде

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here