На відкритті Стели Героям були присутні тільки депутати-освітяни?

0
1433

Вчора у місті відбулось урочисте відкриття та освячення Стели Героям, нашим землякам,  які віддали за нас і за краще майбутнє України найцінніше – життя.

Вшанувати пам’ять загиблих прийшли близько сотні нововолинців, в основному рідні та друзі героїв, представники міської влади, установ та організацій. Це настільки мало, що просто соромно було глянути в очі тим рідним та близьким.

Оце так ми шануємо наших героїв? Оце така наша подяка?

Ще можна зрозуміти пересічних нововолинців: передсвяткові турботи, навіть скоріше – проблеми, бо ж в основному шахтарі і їхні сім’ї, що не можуть звести кінці з кінцями, і це при тому, що зароблені гроші є, але їх все ніяк не можна видерти у держави.

А де ж були «патріоти»? Ні депутати, що завжди в перших рядах у словесній боротьбі за чесність і справедливість для блага міста, ні крикуни-правдоруби, що претендують називатися журналістами, а насправді відробляють спонсорські грошенята, – на відкритті помічені не були.

Коли роботи по відкриттю стели тривали, то ця тема не сходила зі «шпальт» місцевих ЗМІ. Чого тільки не писали – і про закопування коштів у землю, і про відкати, і про корупційні схеми. Та чомусь журналюшки не подумали, що їхні «викривальні» статті могли прочитати рідні і близькі загиблих героїв, не задумалися, якого болю завдали людям, що й досі не оговталися від важкої втрати.

І з моменту відкриття Стели – жодного рядка про таку важливу подію, ні коментаря, ні фото. Та бог з ними, з тими журналюшками – не платять їм за таку тему, то й не пишуть.

А от «мегапатріотичних» місцевих депутатів народ не зрозуміє.

Де Гольчук, Самков, Влодарчик, Карпус, Бадзюні?  Невже так важко було викроїти годинку, щоб покласти квіти і вшанувати новітніх українських героїв, що віддали за нас своє життя? Оце ваш істинний патріотизм, панове!

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here