Три + один + Н.Камишникова

6
2859

Напевно, всі пам’ятають фільм «3+2». Легкий, романтичний, веселий, одним словом – про кохання. Не знаю, чи є кохання між трьома ЄЦовцями ( депутатами Карпусем, Влодарчиком, Єлевою) та головою місцевого осередку регіоналів Самковим і Камишниковою, але виглядає на те, що фінансова і моральна підтримка таки є, і немала. Саме ці люди «замутили» чергову брехню на власному сайті, анонсувавши статтею «У міськраді буде гаряче. Ділитимуть гроші на військо…» страшний рейвах, який буцімто мав би здійнятися на сесії міської ради.

Кишеньковий «прогнозист» регіоналів написала, що “добровольці з Нововолинська в “Азові”, “Айдарі”, вояки тербату “Волинь” щодня ризикують життям, не маючи від міської влади ані гривні. Так само як більшість мобілізованих. Аж раптом батьки міста надумали профінансувати міліцейський підрозділ — роту “Світязь» і далі «хто і як саме їх розподілить? Чи спитали керівники депутатських фракцій та комісій думку волонтерів, активу солдатських матерів і дружин? Зрештою, до чого тут міліцейський “Світязь”

І справді, до чого тут «Світязь»?

Як виявилося, із 130-ти тисяч 95 використано ще літом, а 35 використають на 14-ту бригаду, яка сформована на базі розформованої 51-ї , що у місті Володимирі-Волинському, до якої приписані і нововолинці. І не по бажанню волонтерів чи міського голови на вказані кошти придбані 1 піч калориферна, 16 печей варочних, герметик для камінів і вогнетривкий шнур, а саме по клопотанню 14-ї бригади і за погодженням із обласною державною адміністрацією.

І ніякого кулуарного розподілу не було, бо речі вже придбані і будуть доставлені в 14-у бригаду.

У наступній статті «Скандальчик на сесії: мер образився і збрехав… « Камишникова вже виправдовується, але якось зовсім непереконливо. На заяву мера про те, що “в інтернеті поширюють брехню” про намір міської влади виділити аж 130 тис. грн. на міліцейську роту “Світязь”, чесна журналістка скромно відповідає: «…нічого такого я не писала!» І тут же ж сама себе цитує:»… аж раптом батьки міста надумали профінансувати міліцейський підрозділ — роту “Світязь”.

Скажіть, як такій людині взагалі можна вірити? Напрошується паралель із казкою про хлопчика, який кричав «Вовк, вовк!» і кликав на допомогу, якої насправді не потребував. Якогось разу хлопчика вовк з’їв. Нашу дівчинку ніхто не з’їсть, але на її крики вже ніхто не реагує. Набридла зі своєю брехнею.

Але повернімося до сесії, на якій в основному обговорювалися питання, пов’язані з завершенням фінансового року. Та чи це цікавило «борців за справедливість», які будь-якими способами намагаються відмазатися від сумнівних зв’язків із Партією регіонів? До речі, осередок регіоналів в управлінні юстиції так і не ліквідували.

Аби похизуватися перед камерою і привернути до себе увагу, «правдолюби» і підхоплювалися по декілька разів із місця, і питання задавали, на які самі добре знали відповідь.

Але попри це – бюджетний рік завершується непогано, будуть виплачені всі виплати працівникам бюджетних установ. І хоч перших півроку казначейство гальмувало проплату по бюджету і спеціальному фонду ( 2 мільйони зависли в казначействі), та всі заплановані роботи виконані. Отож, якщо не брати до уваги так званий запланований зрив, сесія пройшла досить конструктивно: питання були розглянуті протягом двох годин, рішення прийняті.

Люди, які прийшли на сесію заради «рейваху», дуже швидко зрозуміли, що їх обманули, тож покинули сесійну залу задовго до завершення, покинув її і депутат ВР Ігор Гузь, якого, мабуть, також ввели в оману.

І навіть сама пані Камишникова не дочекалася закінчення сесії!

Ганьба, панове брехуни!

Петро Очеретко

6 КОМЕНТАРІ

  1. Цікаво яка партія наступна? Куди тепер вступлять разом з своїми спільнодумцями.

  2. Такий тепер час нелегкий, і криза, і війна в країні, то замість того, щоб об’єднуватися, ті “ті правдолюби₴ тільки роз’єднують громаду. На передову їх, хай там покричать

  3. камишнікова насмішила своїм буде гаряче)))))) хотів написати комент на нововолинськ діловий, але ж там ще певно жодного неугодного комента не пропустили, то й мій подівся.
    Хочу сказати, що з такими люстраторами як камишнікова і КО скоро по світу з торбами підемо, кожне з них же ж крім ляскання язиком більш нічого для громади і не зробило

  4. тьотю Наташо,підіть краще вікна в хаті помийте, в вас же сусіди є, скільки ж ви над ними здіватися будите???

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here