Побили горшки, а з горшків…

4
2059

… ага, саме те, що ви подумали.

Спонсорований всім відомою депутатською групою міський сайт вкотре об.. лажався. Нагло вкравши ідею у іншого сайта, адміністратори-лопухи якого анонсували створення Громадського телебачення у Нововолинську, НК і Ко швидесенько втілили чужу ідею, оголосивши про прямий ефір сьогодні о 17.00. Звісно – облажалися. Не зрозуміло, на що розраховували? Хто мав у тому ефірі бути?

Якщо в загальному на сайті два з половиною відвідувачі, коментують адміни і НК, вона ж
Ігор Опришко-мартишка-пустишка і решта дурнуватих ніків, авторство яких ні з ким не сплутаєш, бо подібну дурню може вигадати тільки наша професійоналка, то ясно і малій дитині, мало-мальськи тицяючій дрібним пальчиком по клавіатурі, що з затії з Громадським нічого не могло вийти. Бо якщо за ніками не видно, хто пише, то у прямому ефірі таке не пройде, ну хіба адміни будуть перевдягатися, голоси міняти і т.д. Артисти ще ті.

Хамовитий останнім часом Топорівський не викликає захоплення, але у цьому випадку з ним важко не погодитися – журналістська етика кульгає. І не на одну ногу, а на обидві. Ні, не так – вона в комі.

Хотілося викласти свої думки в прямому ефірі – не відбувся, так би мовити, технічні проблеми.

Хотілося викласти свої думки в коментарях, але цензура така – куди там Путкіну з Лукашенком

Місцеві “правдолюби” рулять – хай живе нововолинська спільнодумкократія!

А облажалися заслужено!

Опришк Ігорчук

 

4 КОМЕНТАРІ

  1. А я питав-питав про той ефір, а вони ні одно коментаря не пропустили

    Цензура всім цензурам цензура!

    Хотя хто тих дуріків читає? просто бродять люди по сайтах

  2. Якщо там Влодарчик фігурірує то вже можна уявити, що то за громадське. Сральнік громадський, а не телебачення

  3. обісралися по повній, полудурки. і ні слова, ні пів слова більше про своє громадське. А в КН конкретні проблеми з головою, тільки но читав нову з пальця висмокчену “сенсацію” як заступник голови матюкався. Ну блін цирк!!! ото сенсація, хотів коментар написати – не пускають, зараз сама відпишеться в пятьох екземплярах.

  4. піду виступлю в тому громадському, всю правду розкажу про влодар-бутор-камишкомпашку. Мають пустити, то ж громадське – фся правда)))))) гигиги

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here