У Нововолинську нічим дорікнути владі?

1
1526

Тиждень тому  у Нововолинську відбулося відкриття першої амбулаторії загальної практики сімейної медицини, яка обслуговуватиме 10 тисяч мешканців трьох мікрорайонів міста. Були присутні високоповажні гості, в особі губернатора Б. Клімчука в тому числі. Місцеве керівництво на чолі  з мером Сапожніковим В.Б. демонструвало оновлене приміщення. Виглядало все досить гарно, однак чомусь не було видно тих, хто вимагав забрати поліклініку з “бойлерної”. 

Складається враження, що їм не до вподоби сучасна амбулаторія. А, може, не прийшли, бо нічим дорікнути місцевій владі? Чи важко довести свою причетність до тих позитивних змін, що відбуваються у місті?

Як це сталося із відкриттям додаткової групи в садочку №4, крім того, там було проведено реконструкцію системи теплопостачання, придбано морозильні камери, водонагрівач, що обійшлося в кругленьку суму. Але знайшлися спільнодумці, які позували перед об’єктивами фото- і відеокамер і розповідали, як вони “прекрасні” домоглися відкриття додаткової групи.

Взагалі, коли переглядаєш новини на місцевих сайтах, то завжди одна й та ж картина: якщо йдеться про владу – то самий бруд, і в статтях, і в коментарях. Якщо про “борців за народ”, в основному спільнодумців – то самі дифирамби. Наприклад, на порталі – чудова стаття про відкриття нового медичного закладу і – жодного коментаря! Немає чого сказати? А можна було просто і коротко: дякуємо.

Надія Солом’янюк

1 коментар

  1. І справді дивно – ні одного коментаря!!!!!!! Навіть Ніка і дід не відмітились!
    А на другому “народному” сайті всі як вимерли, птахи не стрекочуть, очерети не шумлять)))))

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here