Виконком міської ради пропонує для здачі в оренду на конкурсній основі об’єкти:

0
1235

Виконком міської ради пропонує для здачі в оренду на конкурсній основі такі об’єкти:
– нежитлове приміщення площею 41,3 м2, що знаходиться за адресою:проспект Перемоги, №3, в приміщенні стадіону «Шахтар», для здійснення підприємницької діяльності;
– нежитлове приміщення площею 29,1 м2, що знаходиться за адресою:проспект Перемоги, №3, в приміщенні стадіону «Шахтар», для здійснення підприємницької діяльності.
Орендодавець – спортивно-оздоровчий комплекс «Шахтар».
– нежитлове приміщення площею 17,0 м2, що знаходиться за адресою: вул. Св. Володимира, №3 (ІІІ поверх, кім. №56), для здійснення підприємницької діяльності, під офіс. Ставка орендної плати не менше 30 грн. за 1 м2.
– нежитлове приміщення площею 17,0 м2, що знаходиться за адресою: вул. Св. Володимира, №3 (ІІІ поверх, кім. №51), для здійснення підприємницької діяльності, під офіс. Ставка орендної плати не менше 30 грн. за 1 м2.
– нежитлове приміщення площею 6,0 м2, що знаходиться за адресою: вул. Св. Володимира, №1 (І поверх, кім. №2), для здійснення підприємницької діяльності, приміщення без вікон. Ставка орендної плати не менше 30 грн. за 1 м2.
Орендодавець – Житлово-комунальне об’єднання.
Заяви встановленого зразка на оренду для участі в конкурсі подаються в каб. №301 міськвиконкому до 9 квітня 2014 року. Конкурс по визначенню переможця відбудеться 10 квітня 2014 року о 9.00 год. в каб. 304 міськвиконкому. До заяви додається копія свідоцтва про державну реєстрацію юридичної чи фізичної особи (копії установчих документів та ліцензій, в разі здійснення ліцензійної діяльності). За довідками звертатися за тел. 3-11-00.

http://novovolynsk-rada.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here