Ігор Гузь не підтримав постанову щодо шахти №10 “Нововолинська”

0
1785

«За майбутнє» проти шахтарів: волинські нардепи не підтримали постанови щодо шахти №10 у Нововолинську.

Про це йдеться на сайті “Волинь. Правда“.

Народні депутати з Волині не підтримали постанови №2528 про утворення тимчасової слідчої комісії з питань розслідування причин збитковості підприємств вугільно-промислового комплексу. Результати голосування від 16 грудня опубліковані на офіційному сайті Верховної Ради України.

Комісія уповноважена здійснювати перевірку діяльності підприємств вугільної галузі України, зокрема ПАТ “Львівська вугільна компанія”, ДП “Львіввугілля”, ДП “Волиньвугілля”, ПрАТ “Шахта “Надія”, ДП “Передпускова дирекція шахти №10 “Нововолинська”.

У матеріалі повідомляється, що за чутками  державну шахту планують приватизувати, нібито, люди, наближені до одного з олігархів. Як вбачається із результатів голосування, фракція «За майбутнє», до якої входять більшість депутатів-мажоритарників, обраних на Волині, не дала жодного голосу у підтримку постанови.

До прикладу, Степан Івахів, Ірина Констанкевич та й сам Ігор Палиця були відсутні під час цього голосування. Не був присутній у залі й нардеп, обраний від шахтарського округу, Ігор Гузь. До слова, останній протягом своєї попередньої депутатської каденції не зробив нічого для підтримки будівництва шахти №10.

Всього за постанову проголосував 181 депутат.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here