Вітаємо працівників радіо, телебачення та зв’язку України із професійним святом!

0
1736

16 листопада День працівників радіо, телебачення та зв’язку України.
Чи уявляємо ми сьогодні своє життя без телебачення, радіо, зв’язку? Старше покоління — без старих добрих фільмів і пісень, а молодь — без численних молодіжних телепрограм і радіоточок? Певно що ні.

А хіба задумуємося ми, сидячи біля блакитних екранів або насолоджуючись черговою мелодією, що лунає з радіоприймача, хто стоїть за всіма цими технічними дивами? Звичайно, ні. Ми сприймаємо ці надбання людства, ці зручності як щось належне, природне, те, що є та має бути за будь-яких обставин.

Погодьтеся, для кожного з нас важливо бачити чітке зображення на екрані свого телевізора або можливість будь-якої миті зв’язатися з кимось у будь-якій точці планети, а якісний прийом і зв’язок гарантують саме вони. І таких важливих невидимих «ґвинтиків», тобто робітників, яких мало хто бачить, але користується їх послугами, дуже багато.

Саме на їх честь 1994 року Указом Президента встановлене свято — День працівників радіо, телебачення та зв’язку, що відзначається 16 листопада щорічно.

Слід зазначити, що за останні кілька років Україна далеко просунулася в усіх видах зв’язку, упроваджуючи нові й нові технології, що не відстають від світових тенденцій.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here