Шахти. Потрібно шукати шляхи

0
974

31 липня на ДП «Волиньвугілля» Державною службою гірничого нагляду та промислової безпеки України відбувся розгляд Програми розвитку гірничих робіт вугільних підприємств Волинської області на ІІ півріччя 2014 року та виконання умов її узгодження на 2014 рік.

У заході взяли участь начальник управління нагляду у вугільній промисловості Олександр Холод, начальник Західної МДІН у ВП Володимир Юрків, виконуючий обов’язки генерального директора ДП «Волиньвугілля» Михайло Гарбузюк, технічний директор Федір Богдан, заступник генерального директора з охорони праці Богдан Сліпецький та директори вугільних підприємств.

Учасники засідання заслухали інформацію про хід виконання умов погодження програми розвитку гірничих робіт шахт державного підприємства (у тому числі дотримання додаткових заходів безпеки та графіків виконання робіт) на 2014рік, а також розглянули заходи щодо приведення умов праці до нормативних вимог та кореговані графіки їх виконання.

У результаті розгляду програми прийнято рішення про проведення експертного обстеження підземних розподільчих пристроїв РВД-6 на ВП «Шахта №9 «Нововолинська»; забезпечення акумуляторних електровозів на шахтах приладами контролю опору ізоляції акумуляторних батарей та контролю степеню розряду акумуляторів. Стосовно діяльності ВП шахти «Бужанська», Олександр Холод зауважив, що потрібно шукати шляхи у напрямку укомплектування підприємства системою загальношахтного гучномовного оповіщення про аварії в гірничих виробках. «Будуть шляхи – будемо продовжувати працювати».

Жанна Марковська

http://novovolynsk-rada.gov.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here