«Волинь» потішила гарним футболом Нововолинськ

0
2587

Як і анонсувалося, луцька «Волинь» завітала до Нововолинська, аби провести товариський футбольний матч з місцевим «Шахтарем». Ініціаторами його проведення стали саме футбольні ентузіасти з міста волинських шахтарів. Матч був приурочений до 55-річчя «Шахтаря», а також однойменного стадіону, де уже понад півсторіччя команда грає у різних турнірах, а нині у чемпіонаті області.

Хоча матч у Нововолинську відбувався уже наступного дня після дербі з «Карпатами», Віталій Кварцяний взяв із собою на товариську гру чимало гравців основного складу. Не побачили нововолинці у дії Шикова, Сімініна, Неділька, Бікфалві і Шершуна. Та, все ж, після поразки лучан у товариському матчі від МФК «Ковель-Волинь», прихильники шахтаря й собі розраховували на маленьке чудо. Проте його не сталося. Уже після першого тайму «Волинь» була попереду 5:0. Закінчився матч з рахунком 8:1. У лучан голами відзначались Козьбан (2), Шумахер, Бабатунде, Леандро, Парцванія, також два м’ячі на рахунку потенційних новачків команди.

Міський голова Нововолинська подякував гостям з Луцька за гарне свято. Зробив подарунки ветеранам нововолинського футболу. Віталій Кварцяний вручив команді «Шахтар» пам’ятну табличку і кубок.

Джерело: visnyk.lutsk.ua

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here