Нововолинська викладачка серед призерів Всеукраїнського конкурсу

1
1604

Викладачі позашкільних закладів Нововолинська демонструють високі результати на численних обласних та міжміських заходах.

На початку червня проходив Всеукраїнський конкурс «Джерело творчості – 2019». Участь  у номінації «керівник гуртка еколого-натуралістичного напрямку» взяла Ольга Зіркевич, керівник секції зоолого-тваринницького відділу НЦ ДЮТ. Педагог перемогла у міському та обласному етапах. Конкурс всеукраїнського рівня проходив три дні у Києві. Ольга Зіркевич презентувала свою педагогічну діяльність, проводила заняття із учнями київських шкіл, які зацікавлено спостерігали та долучались до усіх завдань, запропонованих нововолинянкою.

На початку конкурсу учасники представляли свою роботу презентацією “Моє педагогічне кредо”. Потрібно було розповісти про свої досягнення та роботу з учнями. На другий день відбулися гурткові заняття, де кожен учасник проводив урок для дитячої аудиторії. Слухачі потім вирішували чий урок був найцікавішим“, – розповіла керівник гуртка зоолого-тваринницького відділу НЦДЮТ Ольга Зіркевич.

Ольга Зіркевич продемонструвала професійну викладацьку діяльність, знання своєї справи та неабияку наснагу до розвитку позашкілля у місті. Нововолинянка посіла друге переможне місце. Нагороджували учасників у Міністерстві освіти та науки.

Ольга Зіркевич – педагог із багаторічним досвідом, загалом її робота пов’язана із тваринами. За її словами подібні еколого-натуралістичні гуртки необхідні для повноцінного розвитку діток, оскільки тактильний контакт з тваринами допомагає подолати певне емоційне напруження, а догляд за ними навчає відповідальності.

Нещодавно вихованці гуртка врятували собаку, який потрапив в аварію,  доглядали дітки і за малим совеням. Ольга Зіркевич розповідає, що юні натуралісти у захваті від спілкування та догляду за тваринами, тому й надалі працюватиме над розвитком свого гуртка і заохочуватиме вихованців відвідувати еколого-натуралістичну секцію.

 

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here