В історичному музеї провели вечір пам’яті до 65-річниці з дня народження краєзнавця й поета Олександра Бобака

0
370

7 березня відбувся вечір пам’яті до 65-річниці з дня народження краєзнавця й поета Олександра Бобака “Краєзнавчими шляхами Волинського Прибужжя”. Захід відвідали близька родина Бобака, його найближчі друзі і колеги, а також учні 11 класу Нововолинського ліцею №7. Про це повідомляють на сторінці історичного музею.

Теплими спогадами про поета поділилися його син Олександр Бобак, дружина Віра Бобак, редактор газети “Наше місто” Ігор Лісовий, двоюрідний брат і письменник Іван Пукля та інші охочі. Було сказано багато добрих слів проОлександра, як талановитого дослідника, поета, активіста і чуйну, небайдужу людину, справжнього патріота.

Під час заходу присутні цитували поезію, згадували дитячі роки, оцінювали краєзнавчі та ліричні напрацювання поета, його риси характеру та джерела натхнення. Відзначено його ерудованість, обізнаність з історичним минулим та культурою рідного Прибузького краю знайшли своє відображення в краєзнавчих дослідженнях та публіцистичних публікаціях, що принесли йому заслужену повагу та авторитет.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here