Нововолинянка Катерина Дикун здобула перше місце у міжнародному конкурсі

0
541

Вихованка гуртка “Художнє слово”, який діє на базі Нововолинського міського клубу, Катерина Дикун здобула перше місце у Міжнародному конкурсі “TATRA OF STARS 2022” у місті Попрад серед читців-дикламаторів. До слова, конкурс організований в рамках проєкту “Україна – Словаччина” та проходив дистанційно.

Дівчина навчається у Нововолинському ліцеї №8 у 5-му класі. Розповідає, що гурток відвідує уже понад двох років. Школярка додає, що ці навички, а саме вміння красиво говорити, точно стануть у пригоді.

“Мене навчають як правильно розмовляти, декламувати вірші, наголоси, які слова виділяти. Якщо я буду розмовляти з відомими людьми, то мені знадобляться це уміння. Або ж на сцені виступати, розповідати щось”, – каже дівчина.

Юна нововолинянка розчулила журі патріотичним віршем “Лист до Захисника”.

“Я взяла участь в україно-словацькому конкурсі, він відбувався дистанційно. Готувалась до нього близько місяця і мені вдалося зайняти перше місце”, – розповіла Катерина.

Викладачку гуртка Оксану Ковальчук відзначили подякою за активну громадську позицію, особистий внесок у розвиток культури України та професіоналізм у підготовці учасників.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here