У селі Нововолинської громади висадили яблуневий сад

0
361

11 листопада міський голова Борис Карпус разом зі старостою Грибовиці Інною Степюк, депутатами Нововолинської міської та Волинської обласної ради, духовенством і представниками ЗМІ побували на садівничому господарстві “Дари Волині”.

Його власник місцевий підприємець Юрій Єлева. Свою справу він започаткував ще у 2013 років. Упродовж двох років було висаджено 30 тисяч яблунь. Сьогодні ж висадили ще понад 20 тисяч саджанців, які освятив священник Михайло Нідзельський. Зокрема перед початком роботи усі приступили до спільної молитви. Він побажав Божої помічі та легкої праці.

До закладання нового саду активно долучилися і гості. Кожен із них мав змогу посадити власне дерево.

Як розповів Юрій Єлева, він облаштував склади зі спеціальним температурним режимом, аби фрукти зберігалися належним чином.

Міський голова Нововолинська Борис Карпус подякував підприємцю за активну роботу, розвиток садівничої справи у громаді. Додав, що розвиток у воєнний час – річ дуже хоробра і показує те, що є віра у наших воїнів та наше майбутнє.

“Зараз звичайно дивуєшся інколи, що люди під час війни не зупиняються, вірять в наші Збройні сили України і в свої сили, інвестують, дають роботу. Це благородна справа, бо ви займаєтеся продовольчою безпекою нашої країни”, – зауважив мер.

 

 

   

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here