У Нововолинській громаді почнуть реалізовувати новий проєкт

0
599

У Нововолинській громаді підтримали проєктну пропозицію Агенції регіонального розвитку Прибужжя «Культурний шлях» щодо розвитку культури. Про це повідомляє агенція у фейсбуці.

На даний час такої програми у громаді немає, а заходи, які стосуються культури, прописані у програмі соціально-економічного розвитку.

«Ми впевнені, що дана галузь потребує більшої уваги і потрібна українцям саме в час війни, коли треба захищати і посилювати українську культуру. Існує потреба розробити місцеву програму з розвитку культури», – йдеться в дописі.

Проєкт будуть реалізовувати в 7 етапів під час яких створять робочу групу зі створення програми, відвідають інші міста, де реалізовувалась програма з розвитку культури, для вивчення досвіду, залучення експертів, проведення аналізу і напрацювання пропозиції до міської програми. Програма пройде обговорення, буде висвітлена у ЗМІ.

Проєкт Агенції регіонального розвитку Прибужжя «Культурний шлях» отримав підтримку конкурсу малих  адвокаційних грантів, який проходив в рамках реалізації проєкту «Підтримка діяльності громадського сектору Волині у період нових викликів та потреб», що реалізовує Волинський Інститут Права за підтримки National Endowment for Democracy.

Більше обіцяють розказати згодом.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here