На благодійному аукціоні у Нововолинську продаватимуть бойові трофеї ЗСУ

0
479

Волонтери з Нововолинська організовують благодійний аукціон бойових трофеїв ЗСУ. Вторговані кошти підуть на закупівлю теплих речей для наших воїнів.

На аукціоні будуть розігруватися трофеї, здобуті ЗСУ у боях з росіянами – каски рашистів, гільзи, уламки ракет, сухпайки, ящики з боєкомплектів. Їх передали наші військові зі сходу.

“Привезли трохи військових трофеїв. Ми вирішили зробити благодійний аукціон, бо хлопцям треба теплий одяг. Трофеї з напрямків – Бахмут, Харків”, – розповів волонтер Сергій Філоненко.

Перший лот виставлять уже завтра, 18 жовтня. Торги проведуть у Telegram-каналі волонтерів. Долучитися можна за посиланням.

До слова, група волонтерів під назвою “Шалені патріоти” організувалися з перших днів війни. Небайдужі виготовляли тушкованки, збирали авто для військових, спорядження та інших необхідних речей.

Як розповідає Сергій Філоненко, уже вдалось передати близько 6 тисяч банок тушкованок: “Тушонки ми почали виготовляти, коли хлопці почали жалітися на сухпайки та польські продукти. Ми вирішили спробувати зробити щось домашнє. В нас вийшло. Не з першого разу, ми довели рецепт до пуття та виготовляємо тушоночки. На сьогодні ми виготовили понад 6 тисяч банок м’яса та каші”.

Волонтери також розпочали виготовляти реторт-пакети із готовими кашами.

“Також ми закриваємо реторт-пакети. В нас вже є обладнання. Ми купили обладнання для запайки пакетів, купили обладнання для закатування жерстяних банок“, – додає Сергій.

У волонтерів є постійні потреби у банках, кришках, крупах, продуктах – цибулі, м’ясі.

 

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here