Міський голова Борис Карпус повідомив, яка ситуація у Нововолинську станом на ранок 7 березня

0
378

Уже традиційно міський голова Нововолинська Борис Карпус на своїй сторінці у фейсбуці провів прямий ефір щодо ситуації в місті станом на ранок 7 березня.

Так, мер повідомляє, що ніч минула спокійно. Всі служби працюють у звичному режимі. Комунальники прибирають вулиці міста.

“Величезна вдячність нашим волонтерам, які цілодобово допомагають, приймають гуманітарну допомогу, готують їжу теробороні”, – зазначає Борис Сергійович.

Нововолинськ прийняв майже 2 тисячі переселенців. Мер наголошує, що всі внутрішньо переміщені особи ОБОВ’ЯЗКОВО повинні бути зареєстровані в нашому Центрі підтримки переселенців (Будинок спорту СОК «Шахтар», проспект Перемоги, 5).

Багато переселенців хочуть винаймати житло в нашому місті й громаді. Якщо ви готові здати будинок чи квартиру внутрішньо переміщеним особам, заповнюйте анкету: https://forms.gle/AiLP4MPm64cnQc8y7

Також жителів громади закликають у жодному разі не ігнорувати сигнали тривоги. Чуєте сирену – відразу спускайтеся в укриття. Якщо у вас погано чути сигнал, стежте за чатами та месенджерами. Допомагайте людям літнього віку.

“Місто працює! Віримо в перемогу, віримо в наші Збройні сили! Слава Україні!”, – ідеться у дописі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here