Нововолинськводоканал продовжує працювати в штатному режимі

0
244

Нововолинськводоканал працює надійно і без жодних ускладнень у штатно-посиленому режимі. Працівники забезпечують надійну роботу всіх об’єктів та мереж водопостачання і водовідведення, щоденно усуваються аварійні ситуації і засмічення тощо.

Про це подомляють на фейсбук-сторінці підприємства.

Жителів громади закликають довіряти лише інформації, що публікується на  офіційному сайті та сторінках у Фейсбуці та Інстаграм. У разі виникнення непередбачуваних ситуацій чи обставин вас обов’язково повідомлять вас через офіційні інформаційні ресурси.

Нагадаємо, що у разі виявлення ознак засмічення каналізаційної мережі, чи певних поломок або аварій варто звертайтись до підприємства з відповідними заявками в диспетчерський відділ, чи телефонним зверненням за номером: (03344) 4-90-25;

“Запевняємо, що працівники нашого підприємства прикладуть максимум зусиль, щоб одразу ліквідувати причину погіршення якості водопровідної води”, – ідеться у дописі.

Також нагадаємо графік роботи Нововолинскводоканалу:

  • понеділок-четвер: 8:00 – 17:00;
  • п’ятниця: 8:00 – 16:00;
  • субота та неділя: вихідні дні;
  • перерва: 12:00 – 13:00.

“Ми оперативно реагуємо на всі звернення, стараємось швидко та якісно ліквідовувати проблеми. Ваші заявки та звернення активно розглядаються нашими фахівцями”, – пишуть на сторінці.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here