Працівників соціальної сфери Нововолинська привітали напередодні професійного свята

0
293

День працівника соціальної сфери відзначають в Україні щороку у першу неділю листопада. Це свято тих, хто завжди за позовом серця допомагає потребуючим, дарує людям надію на краще, вчасно подає руку допомоги.

Так, сьогодні, 5-го листопада, у Нововолинській міській раді відбулися урочистості. Міський голова нагородив подяками керівників і колективи управління соціального захисту населення, територіального центру соціального обслуговування, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, управління Пенсійного фонду України, фонду соціального страхування і Нововолинської філії Центру зайнятості.

Очільник шахтарського міста побажав присутнім міцного здоров’я, надійного  матеріального забезпечення, бадьорого настрою, добра та благополуччя.

“Ви щодня допомагаєте людям долати життєві проблеми, бачити перспективу та хороше майбутнє. Саме до вас найперше звертаються люди за підтримкою, а головне – знаходять її. Дякую кожному працівнику за щоденну працю, величезний особистий внесок у розвиток соціальних послуг у нашій громаді. Бажаю міцного здоров’я, успіхів і сімейного достатку”, – звернувся до присутніх мер Нововолинська Борис Карпус.

Також до привітань долучились заступниця міського голови Вікторія Скриннік.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here