З 8 листопада Волинська область перейде в “червону” зону

0
298

На території Волинської області  з 00 год. 00 хв. 8 листопада встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 5 листопада. Про це йдетсья на сайті Волинської ОДА.

Як зазначив заступник Міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар України Ігор Кузін, в регіоні спостерігається перевищення ознак епідемічної небезпеки за двома ознаками. Перший – це кількість госпіталізованих пацієнтів з підтвердженими та підозрілими випадками COVID-19 протягом останніх семи днів на 100 тис. населення. Другий – показник завантаженості ліжок, забезпечених подачею медичного кисню у закладах охорони здоров’я. Даний показник протягом 1-3 листопада становив 66,7-66,9%.

Таким чином, за результатами заслуханих доповідей та з урахуванням обговорення Комісією ТЕБ та НС вирішено встановити з 00 годин 00 хвилин 8 листопада 2021 р. червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Волинської області.

В регіоні застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки.

Голові ОДА доручено забезпечити дотримання відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here