Нововолинські легкоатлети посіли третє місце на Чемпіонаті Волині: тренування (ФОТО)

1
1663

Нововолинські легкоатлети посіли третє місце на Чемпіонаті Волині. Днями, у Луцьку на стадіоні «Авангард» відбувся чемпіонат області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2003 року народження і молодших за програмою обласної спартакіади «Волинь спортивна – 2020». Збірну легкоатлетів міста  склали 12 юних спортсменів, 9 з яких стали призерами Чемпіонату області. Загалом, у змаганнях взяли участь 230 учасників з міст та районів Волині.

В індивідуальному заліку  «Стрибки у довжину»  серед юнаків перше місце посів Ярослав Проточук, який навчається в 11-му класі Нововолинського ліцею №8, легкою атлетикою займається близько трьох років. За його словами, вибороти перемогу було складно, адже через травму пропустив не одне занняття. Також першу сходинку у заліку «Біг на 100 м»  серед юнаків посів Ілля Грицак, він учасник Нововолинської збірної легкоатлетів, учень 11 класу ліцею №8. Чотири роки вправляється у цьому виді спорту. За плечима у юного легкоатлета численні змагання та  не одна перемога. 

Нині легкоатлети тренуються на оновленому міському стадіоні. Тренер та його підопічні зазначають, аби показувати високі результати та гідно представляти місто на змаганнях, потрібно активно та наполегливо тренуватися на спеціально оснащених стадіонах.

До слова, двоє легкоатлетів з Нововолинська змагатимуться за першість на Чемпіонаті України, який відбудеться наступного тижня в Івано-Франківську.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here