Нововолинськ готовий до початку опалювального періоду: місто обігріватимуть 10 котелень

2
798

Нововолинськ готовий до прийдешнього опалювального періоду. Нагадаємо, тепло ввімкнуть коли середньодобова температура більш ніж 3 дні буде нижча восьми градусів. Станом на 30-те вересня підприємство “Нововолинськтеплокомуненерго” виконало усі підготовчі роботи перед початком опалювального періоду.

Наше підприємство до початку опалювального періоду готове. За час ремонтного періоду на усіх котельнях та ЦТП проведені промивки, ревізії, огляди та ремонти. Усі теплові мережі пройшли попереднє випробування. Цьогоріч за кошти міського бюджету 21 будинок було оснащено вузлами комерційного обліку, продовжили ремонтні роботи на котельні 15-го м-ну. Всі роботи ми виконали власними силами.“, – зазначив головний  інженер “Теплокомуненерго” Олександр Мотика.

До слова, тепло в оселях нововолинців забезпечують 10 котелень теплопостачання, з яких 6  – КП “Нововолинськтеплокомуненерго”, а 4 котельні – ТзОВ “Теплопостач” на альтернативному виді палива – щепі. Вони обігрівають КНП “Нововолинська центральна міська лікарня”, та оселі на вулицях Нововолинській, Кауркова та на 15-му м-ні. Нагадаємо, 3 альтернативних котельні добудували вторік напередодні опалювального періоду.

Попри повну готовність підприємства обігрівати оселі містян, головною проблемою прийдешнього опалювального періоду залишаються борги. Відтак, мешканці Благодитного та Нововолинська ж боргують підприємству більше 19 млн. грн.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here