Перерозподіл бюджету: для будинку культури селища Благодатного виділять 80 тисяч гривень

0
1087

У Нововолинську відбулося чергове засідання міськвиконкому, де обговорили зміни до міського бюджету.

У зв’язку з карантинними обмеженнями, через те, що чимало запланованих культурно-мистецьких заходів цьогоріч не провели, зекономлені кошти у сумі понад 400 тисяч гривень вирішили перерозподілити.

По  відділу культури, в зв’язку з карантинними обмеженнями перерозподіляються бюджетні кошти через не проведення культурно-мистецьких заходів в сумі 400,5 тис. гривень та проведено перерозподіл коштів між підвідомчими закладами культури для забезпечення виплати заробітної плати з урахуванням підвищення соціальних стандартів в сумі 61,5 тис. гривень; та виділено кошти в сумі 80,0 тис.гривень для будинку культури селища Благодатного“, – зазначила головна фінансистка міста Галина Бурочук.

Відтак для будинку культури селища Благодатного виділять кошти для придбання будівельних матеріалів для проведення ремонтних робіт – 39,7 тис. гривень, придбання меблів – 18,3 тис. гривень та придбання звукопідсилювальної апаратури (акустичної системи) – 22,0 тис. гривень. Окрім цього,  передбачено 11,0 тис. гривень для придбання комп’ютерної техніки.

Проект даного рішення буде винесене на прийдешню сесію, яка відбудеться вже завтра.

До слова, перерозподіляли кошти не лише по відділу культури, а й по виконавчому комітету, управлінню освіти, соцзахисту, відділу будівництва та фінансовому управлінню.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here