Нововолинець обікрав магазин, у якому напередодні придбав речі

1
687

Мешканець Нововолинська, який пограбував магазин на майже 20 000 грн, отримав термін до 3 років позбавлення волі

Так, 22 березня 2020 року обвинувачений прийшов в магазин “Халявка” та придбав куртку і штани, де відразу одягнув нові речі, бувший у вжитку одяг залишив в магазині. Чоловік познайомився з продавцем та з поспілкувався з нею тривалий час. Після чого, коли продавець намагалася зачинити магазин, а замок був зіпсований, вона віддала йому ключі. У результаті, скориставшись штатним ключем, він проник в магазин та викрав речі на загальну суму – 19966 грн. 07 коп. Пізніше зайшов в магазин, щоб забрати свої старі речі, де його вже очікували працівники поліції, яким він повернув все викрадене майно.

Вину зловмисник визнав повністю і вказав, що завдані збитки відшкодував повністю.

Відтак, суд ухвалив визнати винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 185 КК України, призначивши покарання у виді 3 років позбавлення волі та штрафу в розмірі 2615 грн.

За рішенням суду, якщо грабіжник протягом одного року іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього, згідно ст.76 КК України обов`язки, то буде звільнений від відбування покарання з випробуванням.

1 коментар

  1. […] Так, 22 березня 2020 року обвинувачений прийшов в магазин “Халявка” та придбав куртку і штани, де відразу одягнув нові речі, бувший у вжитку одяг залишив в магазині, – передає Нововолинськ.com.ua […]

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here