Протягом вихідних нововолинські поліцейські та нацгвардійці зафіксували понад 90 правопорушників

0
1557

На вихідних за охорону публічної безпеки та порядку у Нововолинську та Благодатному відповідали нововолинські поліцейські та працівники Національної гвардії України. Так, до адміністративної відповідальності було притянуто 91 особу за вчинення різного роду адмінправопорушень. 

Під час рейдів зафіксували наступні правопорушення: появу та розпивання алкогольних напоїв у громадському місці, куріння у невідведених місцях, вчинення дрібного хуліганства, непокора законній вимозі працівника поліції, керування водіями у нетверезому стані, неналежне виконання батьками своїх обов’язків та доведення неповнолітнього до стану алкогольного сп’яніння.

Крім цього, серед правопорушників було виявлено особу, котра зберігала при собі речовину схожу на наркотичний засіб. Працівники її вилучили та направили на дослідження в експертний центр.

За словами заступника начальника Нововолинського відділення поліції Олександра Ольшевського для рейдів було задіяно 12 працівників національної гвардії, 4 чоловіки роти особливого призначення, 8 працівників групи реагування патрульної поліції, 3 працівники сектору ювенальної превенції та дільничі інспектори.

Проводили відпрацювання й на ринку, зокрема, у суботу працювали над попередженням, а в неділю – складали адмінпротоколи на правопорушників. Відтак, близько 40 постанов було складено на водіїв, що порушують правила паркування, власне, на вулиці Героїв АТО. Штрафували й осіб, які торгували у невстановлених місцях.

Також, працівниками сектору ювенальної превенцїі були обійдені помешкання з дітьми, що знаходяться на обліку в поліції. Відтак, з ними та їхніми батьками були проведені відповідні профілактичні заходи.

За словами Олександра Ольшевського, такі відпрацювання проводять періодично, а саме, через вихідні, щоб залучити максимальну кількість особового складу і цим забезпечити публічну безпеку та порядок.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here