За крадіжку спиртного у Нововолинську чоловіка засудили до понад 2 років позбавлення волі

1
584

У Нововолинську уродженець Білорусі, що уже був раніше судимий за крадіжку, поцупив у супермаркеті пляшку віскі і втрапить до тюрми.

Суд виніс злодієві-рецидивісту вирок – 2 роки 3 місяці за гратами. У вироку Нововолинського міського суду ідеться, що перебуваючи в приміщенні магазину «Вопак №1306», що розташований на проспекті Перемоги 2 А, шляхом вільного доступу, керуючись корисливим мотивом з метою заволодіння чужим майном, повторно таємно викрав із торгівельної полиці вказаного торгового закладу алкогольний напій – віскі «White Ноrse» об`ємом 0,5л, вартість якого згідно висновку судово-товарознавчої експертизи становить 320,78 грн.

Вину зловмисник визнав повністю, суду показав, що він у магазині «Вопак» викрав пляшку віскі. У вчиненому розкаюється. Призначаючи обвинуваченому покарання, суд врахував тяжкість вчиненого обвинуваченим злочину, особу винного та обставини, що пом`якшують та обтяжують покарання.

До обставин, що пом`якшують покарання, суд відніс щире каяття, активне сприяння в розкритті злочину. Обтяжувальних не виявив.

Відтак, суд ухвалив визнати винним у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України, призначивши покарання у виді позбавлення волі на строк 2 (два) роки.

Враховуючи попередні крадіжки, за сукупністю злочинів, чоловікові призначили покарання у виді позбавлення волі на строк 2 (два) роки 3 (три) місяці та штрафу в розмірі 850 (вісімсот п`ятдесят) грн., які слід виконувати самостійно.

 

 

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here