У Нововолинську знову закривають дитячі садочки та відміняють ще низку карантинних послаблень

1
5478

У Нововолинську знову закривають дитячі садочки. Про це стало відомо сьогодні під час засідання комісії з питань ТЕБ та НС.

Посиленню карантинних заходів у Нововолинську передувало рішення Волинської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій через збільшення кількості хворих на Covid-19 в області. До слова, цього разу посилювати карантин будуть на території усієї області.

Окрім заборони на функціонування закладів освіти ввели ще низку обмежень.

Відтак, заборонено перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, самовільно залишати місця самоізоляції, обсервації, проведення масових заходів з кількістю учасників більше ніж 10 осіб, робота закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), зокрема прийом відвідувачів у приміщеннях, торговельно-розважальних центрів, діяльність закладів, що надають послуги з розміщення, закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, готелів.

Закладам охорони здоров’я заборонене проведення планових заходів з госпіталізації.

До того ж, нововолинцям не можна перебувати на вулицях без документів, що посвідчують особу.

Варто зазначити, що через стрімке збільшення кількості хворих на коронавірус в усій країні посилили карантинні заходи.

Так, 19 червня на сайті уряду з’явився текст постанови КМУ від 17 червня 2020 року №500. Нею внесено зміни до постанови №392 “Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів”. Постанова набрала чинності відсьогодні, 22 червня 2020 року.

1 коментар

  1. […] Посиленню карантинних заходів у Нововолинську передувало рішення Волинської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій через збільшення кількості хворих на Covid-19 в області. До слова, цього разу посилювати карантин будуть на території усієї області, – пише Нововолинськ.com.ua. […]

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here