Ажіотаж у закладах міста: як проходить перший етап послаблення карантину у Нововолинську

0
1917

Пройшов тиждень з того часу, як у Нововолинську відновили роботу салони краси, перукарні та літні тераси громадського харчування.

Перший етап послаблення карантину створив справжній ажіотаж у салонах краси. Зошити запису клієнтів у б’юті-закладах заповнені до кінця поточного місяця. Після двомісячної перерви нововолинці ринули приводити до ладу свій зовнішній вигляд – робити зачіски, манікюр та педикюр.

Проте, основна умова функціонування закладів краси – дотримання протиепідемічних заходів. Вільний доступ до дезінфікуючих засобів для клєнтів, скринінг температури тіла та обовязковий масковий режим для клієнтів та майстрів – основа функціонування закладів краси в умовах карантину.

Офіціанти місцевих кафе вже обслуговують перших клієнтів на літніх майданчиках. Місцеві заклади пропонують нововолинцям просторі тераси з комфортними столиками та мальовничим видом на місто. Тут із радістю зустрічають усіх охочих поласувати смачненьким.

Окрім цього, на вході у заклади доступні дезинфекційні засоби. Кухарі та офіціанти дотримуються протиепідемічних заходів – працюють в масках та рукавичках. Після кожного відвідувача спецзасобами обробляють столики та стільці.

Черговий етап послаблення карантину в Україні має розпочатися 22 травня. Нагадаємо, усього у МОЗ розробили 4 етапи – наступні з яких планують розпочати 1 та 11 червня.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here