У виконкомі Нововолинської міськради – 2 вакансії

0
1507

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради оголошує місячний конкурс на заміщення однієї вакантної посади головного спеціаліста у відділ з питань інформаційної політики, комунікацій та програмно-апаратного забезпечення та однієї вакантної посади завідувача сектору з питань залучення інвестицій, реалізації проєктів та грантів виконавчого комітету міської ради. Про це йдеться на сайті міської ради.

Вимоги до претендентів:

– на посаду головного спеціаліста відділу з питань інформаційної політики, комунікацій та програмно-апаратного забезпечення виконавчого комітету міської ради: вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, магістра (спеціаліста) в галузі знань «Інформаційні технології»; без вимог до стажу роботи; вільне володіння державною мовою; знання основних принципів роботи комп’ютера;

– на посаду завідувача сектору з питань залучення інвестицій, реалізації проєктів та грантів виконавчого комітету міської ради: вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра (спеціаліста) в галузі знань «Публічне управління та адміністрування» або «Міжнародні відносини»; форми та методи роботи із засобами масової інформації; вільне володіння державною мовою; знання основних принципів роботи комп’ютера, основи психології, економіки, фінансів; стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається відділом кадрової роботи та з питань запобігання і виявлення корупції виконавчого комітету.

Документи на конкурс: заява про участь у конкурсі, декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік у порядку, передбаченому Законом України “Про запобігання корупції”, копія паспорта, копія реєстраційного номера облікової картки платника податків, копія документів про освіту, копія трудової книжки, заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками, дві фотокартки розміром 4х6 см, копія військового квитка приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу в кабінеті № 302 за адресою: м. Нововолинськ, пр. Дружби, 27. Телефон для довідок 3-14-32.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here