На проспекті Дружби розпочали ремонт дороги

0
541

Про це говорили сьогодні на 31-ій сесії міської ради.

Раніше ми повідомляли, що цьогоріч з області виділили на ремонт дороги у Нововолинську значно меншу суму аніж торік – 1 млн. 300 тис гривень.

За ці кошти оновлять асфальт на проспекті Дружби та на вулиці Героїв УПА.

Так на сесії депутати цікавилися доцільністю проведення ремонту дороги саме на першій локації, під будівлею міськради, адже на ділянці, яку ремонтують навесні, нанесли свіжу розмітку.

Міський голова Віктор Сапожніков наголосив, що свіжонанесену розмітку намагались не зачепити.

«Ми постаралися не робити розмітку по-новому і саме на тому місці, де прокладають перший шар, пішохідні переходи не були новими. Сьогодні тут маса транспорту, тим більше, саме під міською радою ми проводимо багато заходів. Асфальт тут почав покриватися сіткою, і якщо ми зараз не зробимо цю проливку, пізніше доведеться витратити багато коштів на об’ємніші роботи на цій же ділянці, адже вже почали з’являтись вибоїни, і ми змушені робити ямковий ремонт», – розповів міський голова.

Його заступник Володимир Рожелюк ці слова підтвердив і наголосив на тому, що саме та розмітка, яку зачепив ремонт, була старою.

«Ми дійсно зачепили один перехід, той, що фарбували весною, я чіпати не дозволив. Нині заливають перший шар, протягом 2-х днів він повинен влягтися, а в понеділок закладуть 2-ий шар», – додав Володимир Рожелюк.

До слова, кошти, які спрямували на ремонт, надійшли із обласного бюджету. На міські дороги Волинь виділила цьогоріч 1 млн. 300 тис. грн. З них 506 тис. скерували на ремонт вул. Героїв УПА, а 804 тис. – на проспект Дружби.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here