Жінка, якій спалили контейнер, нині у лікарні

0
1347

На ринку у Нововолинську горів контейнер. Надзвичайна ситуація трапилась днями на мікрорайоні Шахтарському. Перехожий помітив загоряння в одному із контейнерів на ринку, одразу викликав на місце пожежників.

«До нас надійшло повідомлення, що горить контейнер у місті Нововолинську на м-ні Шахтарському. Рятувальники ліквідували пожежу», – розповіла провідна інспекторка Нововолинського МВ УДСНС України у Волинській області Тетяна Баранчук.

Причина пожежі за версією поліції – підпал, нині тривають слідчо-оперативні заходи. Начальник міського відділення поліції Сергій Галащук розповідає, що скоріш за все пожежу спричинив знайомий продавчині, з яким вона постійно конфліктувала.

«Ми схиляємося до версії, що це був підпал. Вчинити його міг знайомий жінки. Обидвоє часто між собою конфліктували», – розповідає Сергій Галащук.

Проте сама жінка далеко не законослухняна громадянка, тільки за рік до відділку поліції надійшло близько 70 заяв на нововолинянку. Відомо, що жінка самовільно зайняла контейнер на ринку, що на мікрорайоні Шахтарському, продавала вживані речі, а подекуди і непотріб.

До слова, зазирнувши у згорілий контейнер інформація підтвердилася, там ми побачили і велосипед і порожні пляшки – це лиш те, що вдалося помітити у цілковитій темряві.

Працівники ринку зізнаються: їхня сусідка буда дещо конфліктною, могла неадекватно поводитись, якщо отримувала якісь зауваження від стронніх осіб.

Відомо також, що дана особа влаштувала дебош у міській раді та закидала помідорами працівників соціального захисту населення. Як зазначили правоохоронці, жінка має проблеми із психічним здоров’ям та лікується у Луцькій психіатричній клініці.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here