Незабаром нововолинці та гості міста займатимуться спортом на реконструйованому стадіоні

0
1034

На стадіоні  «Шахтар»,  що у центрі міста, розпочалися будівельні роботи. У планах зміцнити цегляну огорожу, відремонтувати бетонне покриття у глядацьких секторах та замінити знищені сидіння та опори під ними. Проінспектував хід робіт міський голова Віктор Сапожніков.

«Ви бачите, які там тріщини, як розлізлась цегла. Стадіону більше 60-ти років, на наступний рік місту буде 70, а на це завжди не вистачає коштів, але нам допомогли. Це той об’єкт соціального призначення, яким користується все місто. Це спорт, а значить – молодь і її здоров’я. Ця робота є необхідною, адже стадіон – це обличчя міста. Коли приїжджають інші команди із області і бачать поламані сектори, формують думку про наше місто», – розповів міський голова Віктор Сапожніков.

Депутати міської ради проголосували за виділення коштів на ремонт спортивного об’єкта, вдалося залучити й додаткові фінанси. 21 мільйон – це   кошторисна вартість, а фактична – 6 млн 200 тис гривень, з яких 3 мільйони виділили із міської казни, а 3 млн 200 тис гривень залучив із різних джерел народний депутат Сергій Мартиняк.

До слова, 4 роки тому на цьому стадіоні уже проходила реконструкція. Тоді ремонтом охопили лише два сектори – замінили опори для сидінь на металеві, підрихтували східці, вклали бруківку.

Тепер же черга інших глядацьких трибун  і головне – укріплення стіни, що вкрита глибокими тріщинами, відбудова парапету та бетонування покриття в секторах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here