Нововолинські посадовці з подарунками завітали до школярів, які зараз відпочивають у Польщі

0
1204

Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков та його перший заступник, секретар ради Андрій Сторонський відвідали школярів, які зараз перебувають на відпочинку в Республіці Польща.

Нагадаємо, 10 найактивніших та найуспішніших нововолинських школярів – переможців обласних та Всеукраїнських олімпіад та турнірів – поїхали на відпочинок у польське місто Дарлово.

Читайте також: Найкращі нововолинські школярі відпочиватимуть в Польщі

Андрій Сторонський запевнив: діти задоволені. У них – захоплююча програма літнього табору на березі Балтійського моря, чимало цікавих екскурсій та комфортні умови проживання.«Під час перебування у Польщі нововолинські школярі обмінюються досвідом, ознайомлюються з місцевим колоритом, дізнаються більше про культурні традиції країни Європейського Союзу. У них зараз насичений і змістовний відпочинок, який їм дуже подобається. Та й погода сприяє цьому. Там дуже тепло і температура води в морі теж хороша. Тож наші учні із задоволенням купаються і засмагають на сонечку», – розповів Андрій Миронович.

Нововолинські посадовці приїхали до школярів не з пустими руками. Вони завезли їм подарунки. А, оскільки нововолинці перебувають у європейській країні разом зі своїми польськими та німецькими однолітками, то гостинці з шахтарського міста отримали і вони.

«Також ми подякували організаторам, а саме: керівництву нашого міста-партнера Ярачево, за хорошу можливість для наших діток відпочити на березі Балтійського моря. Ще коли я був на 100-річчі святкування Незалежності Польщі, то домовився про те, що польська сторона прийме дітей з нашого міста. Думаю, що такі відпочинки стануть традиційними», – зазначив Андрій Сторонський.

Нововолинці перебуватимуть у таборі ще 5 днів. Організатори відпочинку переконані: на згадку про цю поїздку у школярів залишиться чимало яскравих спогадів і незабутніх емоцій.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here