Директор Нововолинського вишу, який погорів на хабарі, невдовзі постане перед судом

0
553

Прокуратора завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні про обвинувачення директора Нововолинського навчально-наукового інституту економіки та менеджменту Тернопільського національного економічного університету у вимаганні й одержанні 9 тисяч хабара. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

У 20% від щомісячного виторгу посадовець оцінив свій дозвіл на безперешкодне встановлення та функціонування за відсутності відповідних договорів кавового апарата у приміщенні вищезгаданого державного навчального закладу.

Своїми діями директор дав зрозуміти підприємцю, що іншим шляхом він не розмістить кавовий апарат, тому той погодився на таку вимогу.

Всього цей керівник отримав неправомірну вимогу трьома траншами на загальну суму 9 тис. грн.

Нагадаємо, 21-го січня 2019 року директора Нововолинського навчально-наукового інституту економіки та менеджменту Тернопільського національного економічного університету затримали “на гарячому” у службовому кабінеті.

Читайте також: Директор інституту в Нововолинську погорів на хабарі

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні, передбаченому ч. 1, 3 ст. 368 КК України прокурором прокуратури області скеровано до суду.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here