У школах Нововолинська пролунав останній дзвінок

0
1575

Сьогодні у школах пролунав останній дзвінок. Більшість учнів уже завтра насолоджуватимуться літніми канікулами, а от для випускників це особливо хвилююча подія, вони назавжди прощаються зі шкільними буднями.

Слова вітань та добрі настанови на майбутнє лунали для випускників у всіх навчальних закладах міста. Із закінченням навчального року привітала своїх гімназистів директор Людмила Шиян, побажала школярам веселого відпочинку на літніх канікул, а випускникам – успішної здачі ЗНО та здійснення усього запланованого.

 

Також до привітань долучились представники влади та освітяни. Випускники виконали прощальну композицію.

На святі остнаннього дзвоника вирували змішані емоції як у випускників, так і їхніх батьків. Одинадцятикласники зізнаються, що прощатись зі школою, однокласниками і загалом із дитинством – сумно, але майбутнє анітрохи не лякає, а навіть навпаки: випускники переконані, що попереду маса можливостей, які вони не проґавлять реалізувати.

Своїх сліз не стримують батьки випускників, адже для них час промайнув непомітно. Здається, не так давно їхні діти вперше, невпевненими кроками переступили поріг навчального закладу, а вже сьогодні – останнє свято у рідних стінах школи.

Сьогодні випускники святкують закінчення школи, але попереду ще декілька тестів ЗНО та очікування результатів. Бажаємо, щоб усі сподівання абітурієнтів здійснились.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here