У Володимирі-Волинському відзначили День Європи

0
540

Цими вихідними біля культурно-мистецького центру у Володимирі-Волинському відбулися цікаві заходи з нагоди святкування Дня Європи.

Учні та народні умільці представили свої поробки, інсталяції, арт-об’єкти та вироби, провели ряд майстер-класів, – інформує прес-служба міської ради.

Присутні мали нагоду ознайомитися з виставкою хенд-мейду, придбати прикраси, іграшки та насолодитися святковою програмою.

На святі гостювали також представники делегацій міста Цвікау (Німеччина) та сусідньої Польщі, які активно брали участь у іграх та вікторинах.

Біля банеру із фотографіями подорожей Європою, який встановили працівники Володимир-Волинської гімназії імені Олександра Цинкаловського, зібрались охочі пограти в інтерактивні ігри та перевірити свої знання про європейські країни.

Наймолодші учасники заходу мали можливість не лише розважитися, а й повчитися іноземній мові. Дітки випробували себе у ролі журналістів та провели цікаві опитування, навчаючись налагодити діалог з перехожими.

Молодь з України, Польщі та Німеччини із задоволенням взяла участь у квесті “Стежками древнього Володимира”. Юнаки і дівчата повинні були пробігти певну дистанцію та виконати цікаві завдання, змагаючись у часі та спритності.

Із трьох команд першість здобула команда з цікавою назвою “Хай буде так”. Нагороди від організаторів – виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради – отримали всі учасники заходу.

Також усі охочі могли сфотографуватися біля фотозони, розташованої в приміщенні КМЦ.

Повний зал зібрав концерт “Володимирське Євробачення 2019”, під час якого учні навчальних закладів міста демонстрували свої акторські та пісенні таланти.

Юні учасники дійства виконували музичні композиції різних країн Європи, знайомили присутніх з культурою їх народів, за що отримали подяки та призи від організаторів. У заході брали участь і представники німецької та польської делегацій.

Чудовий настрій присутнім подарували і юні красуні, вихованки Школи леді, засновниками якої є “Creative Studio”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here