Безробітним Володимирщини на життєвому прикладі показали, як створити успішний бізнес

0
616

Днями відбувся черговий захід Агропроекту Волинського обласного центру зайнятості «Територія майстерності», за участі директора Волинського обласного центру зайнятості Романа Романюка. Зустріч відбулась у форматі професіографічної екскурсії на акваферму «FishKOVO», що знаходиться у с.Верба. Про це йдеться на офіційній сторінці Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського центру зайнятості у Фейсбук.

На аквафермі, яку відкрив колишній безробітний Сергій Корець, в умовах закритого водопостачання вирощують кларієвого сома.

Аби навчитись усім тонкощам розведення африканського сома, Сергій їздив переймати досвід на великі акваферми у Жашків, Рівне та Одесу. І вже невдовзі, заручившись підтримкою родини, придбав необхідне устаткування. Фінансову підтримку на розвиток бізнесу отримав у Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості, в якому на той час перебував на обліку.

Присутні мали змогу ознайомитись із особливостями розведення сомів, умовами їх утримання. В результаті відвідувачі отримали безліч позитивних вражень та емоцій, переконавшись, що успіх у кожній справі в першу чергу залежить від вкладеної праці.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here