Члени виконкому ухвалили 32 питанння, які стосуються різних сфер життєдіяльності Нововолинська

0
922

Сьогодні, 19 лютого, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Нововолинської міської ради. Члени виконкому розглянули 32 питанння порядку денного, які стосуються різних сфер життєдіяльності міста. Зокрема, погодили інвестиційну програму Виробничого управління комунального господарства на 2019-2023 роки.

Начальник відділу економіки Роман Подлевський зазначив, що на реалізацію програми передбачено 7 мільйонів 236 тисяч гривень. В основному – це кошти державного, обласного та міського бюджетів та кошти підприємства. У цьому році планується виділити 200 тисяч гривень для придбання контейнерів для роздільного сортування сміття.

Потім члени виконкому встановили норми і тарифи на послуги з вивезення побутових відходів, дали добро на підвищення додаткових платних послуг КП «Нововолинськтеплокомуненерго» та КП «Нововолинськводоканал», а також підняли ціни на послуги Центральної міської лікарні та платні послуги, що надаються закладами культури.

Стовідсотково звільняються від плати за навчання у дитячій школі мистецтв діти військовослужбовців, які загинули при виконанні службових обов’язків, або стали інвалідами І-ІІ групи, діти військовослужбовців, що мають статус учасників АТО та ветеранів війни – учасників бойових дій, діти-сироти або позбавленні батьківського піклування, діти-інваліди“, – запевнила начальник відділу культури Інна Левкова.

Також під час сьогоднішнього засідання виконкому погодили режим роботи місцевим закладам торгівлі, дали дозвіл на тимчасове розміщення наметів для передвиборчої агітації в ході підготовки до чергових виборів і створили Координаційну раду з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі та затвердили її склад.

Окрім цього розглянули матеріали, подані громадською комісією з житлово-побутових питань, виділили місцевим мешканцям одноразові грошові допомоги, підтримали кандидатуру місцевої мешканки Н. Жихор для присвоєння їй Почесного звання України «Мати-героїння», дали «зелене світло» на переведення прийомної сім’ї на базі родини Клекоців у статус дитячого будинку сімейного типу та ухвалили ряд рішень, що стосувалися здійснення правочинів, пов’язаних із захистом житлових прав дітей.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here