Понад 370 нововолинців перебувають на загальній черзі для отримання житла

0
1016

Під керівництвом заступника міського голови Володимира Рожелюка відбулося засідання комісії з житлово-побутових питань. Найперше члени комісії заслухали повідомлення Житлово-комунального об’єднання Нововолинської міської ради щодо закінчення договору найму соціального житла за двома адресами. Розглянувши це питання, вирішили попередити наймачів про необхідність обов’язкового поновлення документів з метою встановлення підстав для продовження договору найму соціального житла, – інформує прес-служба міської ради.

Згідно з поданою заявою та пакетом необхідних документів комісія рекомендувала поставити на загальну чергу квартирного обліку жителя Нововолинська з інвалідністю ІІ групи внаслідок війни у зв’язку з відсутністю мінімальної житлової площі та включити у списки осіб, які потребують поліпшення житлових умов у позачерговому порядку.

Крім того, вирішили зняти одну особу з черги квартирного обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, у зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок чого відпала підстава для надання іншого жилого приміщення.

Усі висновки комісії будуть внесені на розгляд найближчого засідання виконкому.

Нагадаємо, на даний період у виконавчому комітеті Нововолинської міської ради на загальній черзі для отримання житла перебуває 372 особи, на кооперативній – 7, на першочерговому обліку -174 громадянина. 35 осіб потребують поліпшення житлових умов позачергово, а соціальна черга нараховує 13 осіб.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here