Міждисциплінарна команда розробила плани соціального захисту дітей із сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах

0
2487

На обліку в службі у справах дітей виконавчого комітету Нововолинської міської ради перебуває 24 дитини, які опинилися у складних життєвих обставинах. З них у 2019 році взято на облік 2 дитини.

3 жовтня 2018 року Кабінетом Міністрів України була прийнята постанова №800 «Деякі питання соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставина, у тому числі таких, що можуть загрожувати їх життю та здоров’ю», відповідно до якої, протягом двох тижнів після взяття дитини на облік службою у справах дітей утворюється міждисциплінарна команда з числа працівників суб’єктів виявлення та організації соціального захисту дітей. Повідомляє сайт міської ради.

Міждисциплінарна команда – тимчасово утворена команда фахівців, які є працівниками суб’єктів виявлення та організації соціального захисту дітей, для забезпечення найкращих інтересів дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі таких, що можуть загрожувати їх життю та здоров’ю.

24 січня 2019 року відбулося перше засідання міждисциплінарної команди, на якому було розроблено індивідуальні плани соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах із забезпеченням відповідності найкращим інтересам дітей, котрі взяті на облік у 2019 році. Також затверджено план соціального супроводу сім’ї цих дітей.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here