Нововолинських енергетиків привітали з професійним святом

0
469

Сьогодні, 22 грудня, своє професійне свято відзначають енергетики. Від ефективного функціонування енергетичного сектору залежить успішна робота кожної окремої галузі господарства. Енергетики дарують світло і затишок у кожній оселі.

З нагоди свята заступник міського голови Володимир Рожелюк привітав колектив Нововолинської філії ПрАТ «Волиньобленерго». Побажав їм стабільної, безаварійної роботи, удачі та всіх земних гараздів, – інформує прес-служба міської ради.

Нехай життя кожного з вас, хто присвятив себе роботі у цій галузі, буде наповнене енергією світла, добра та любові“, – наголосив Володимир Дмитрович.

За багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність він вручив подяки міського голови: майстру виробничої дільниці з експлуатації приладів обліку В’ячеславу Ромасю, майстрам виробничої дільниці підстанцій 35 кВ і вище – Валерію Гербі та Василю Хільку, майстру виробничої дільниці кабельних ліній електропередачі з електротехнічною лабораторією Леоніду Рейнату, диспетчеру Олександру Ткачуку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here