У головному управлінні Нацполіції Волині – обшуки

0
595

У двох відділах Головного управління Національної поліції у Волинській області силовики влаштували обшуки. Про це повідомляє Інформаційне агентство ВолиньPost, посилаючись на власні джерела.

За інформацією, силовики влаштували обшуки у вівторок, 11 грудня. Так, перевірка відбулася у фінансовому і транспортному відділах управління.

У прес-службі поліції Волині підтвердили, що співробітники головного слідчого управління Нацполіції та упрвління внутрішньої безпеки Нацполіції в області спільно зі слідчими головного упралінння Нацполіції у Волинській області проводили ряд слідчих дій.

Наступного дня, 12-го грудня, Волинські Новини з посиланням на джерело в правоохоронних органах, повідомили, що обшуки в Головному управлінні Національної поліції Волинської області відбулись в рамках провадження щодо розтрати коштів транспортним управлінням. Слідчі підозрюють, що кошти, виділені на ремонт автомобілів проводили через липові фірми, а роботи не виконували.

За версією слідства, працівники транспортного відділу, відділу забезпечення апарату у змові з колегами привласнювали кошти, виділені на ремонт поліцейських автомобілів та їх сервісне обслуговування. Зокрема, йдеться і про нові Isuzu D-max. Гроші, виділені на заміну покришок, масла, сервісне обслуговування та ремонт списували, а роботи проводили в не повному обсязі, або ж не проводили взагалі.

Попередня сума коштів, яка «пройшла» через схему, за інформацією джерела – близько 5 мільйонів гривень.

Повідомляється, що фірми, які буцімто виконували ремонт, зареєстровані на підставних осіб, а кошти, отриманні незаконним шляхом, привласнювали правоохоронці.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here