22-го листопада у Нововолинську – сесія міськради

0
768

Відповідно до розпорядження міського голови 22-го листопада 2018 року о 10.00 годині в залі засідань Нововолинської міської ради відбудеться двадцять сьома сесія міської ради. На її розгляд внесено 38 питань, – інформує прес-служба міськради.

Зокрема, депутати заслухають звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців 2018 року, внесуть зміни до рішення міської ради від 22 грудня 2017 року № 21/3 «Про міський бюджет на 2018 рік» і до Програми економічного і соціального розвитку міста Нововолинська на 2018-2019 роки, нададуть, або ж ні підприємству «Нововолинськводоканал» дозвіл на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок, ухвалять Програму благоустрою міста Нововолинська та смт. Благодатне на 2019-2021 роки, а ще розглянуть питання “Про затвердження Статуту КП «Нововолинськтеплокомуненерго»”, “Про приєднання до Європейської Хартії рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад”, “Про створення комунального підприємства «Єдиний розрахунковий Центр» Житлово-комунального обꞌєднання Нововолинської міської ради” і “Про використання прапора національно-визвольної боротьби українського народу на території міста Нововолинська”.

Також серед питань порядку денного – Звернення депутатів міської ради щодо підвищення ціни на газ для населення.

На сесію запрошуються депутати обласної ради, окремі керівники підприємств, організацій та установ, керівники структурних підрозділів міської ради і виконкому, представники прокуратури міста, представники засобів масової інформації.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here