Працівників соціальної сфери привітали у Нововолинську

0
1276

Найщиріші вітання працівникам соціальної сфери у Нововолинську лунали напередодні їхнього професійного свята, яке традиційно відзначають у першу неділю листопада.

Перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський зазначив, що у соціальній сфері Нововолинська працює близько 200 осіб. А також підкреслив, що міська влада й надалі буде підтримувати  важливі соціальні програми для поліпшення рівня життя нововолинців, зазначивши, що це є важливим спільним завданням і обов’язком.

«Від імені міського голови, депутатського корпусу, міської ради бажаю вам міцного здоров’я, терпіння й мудрості, домашнього затишку і тепла, достатку, добробуту. Нехай же невичерпною буде чиста криниця ваших душ, а заслужена шана додасть сил і наснаги на нові здобутки

За сумлінну працю, особисті трудові досягнення у професійній діяльності та з нагоди дня працівника соціальної сфери України нагородами та подяками були удостоєні кращі працівники.

Начальник управління соціального захисту населення Наталія Волчанюк подякувала соціальним партнерам за тісну і сумлінну співпрацю та з привеликим задоволенням привітала від імені Верховної ради України, комітету з питань соціальної політики зайнятості та пенсійного забезпечення кращих співробітників цієї сфери за особливі заслуги та сумлінну працю.

 

Відзначила працівників соціальної сфери і начальник Нововолинського відділення управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України у Волинській області Людмила Якименко, яка привітала колег із професійним святом, зазначивши, що саме Нововолинськ займає величезну нішу у області у цій сфері.

“Я дуже вдячна своєму колективу, за те, що ви достойно допомагаєте підтримувати авторитет Нововолинська, адже наше місто у великій пошані серед інших міст у області. Бажаю вам виконувати свою місію, яку поклала на наші плечі держава! Великого терпіння, любові в серці, шани та поваги!” – зазначила вона.

Програма святкового заходу була насичена пісенними композиціями та палкими аплодисментами.

 

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here