Що таїть в собі червона нитка на руці навколо зап’ястя?

0
1373

Наше зап’ястя за давніми віруваннями дуже вразливе для поганих впливів. Браслет з пряжі покликаний зіграти роль захисного амулета. Йдеться на сайті Life Club.

А на якому зап’ясті зав’язувати шматочок пряжі? На лівому? Або на правому? Можна так і сяк, але для різних цілей.

Для захисту нитку-амулет обв’язують навколо лівої кисті, оскільки саме з цього боку в давні часи очікували негатив. Вважалося, сюди зазвичай направлено вплив поганих енергій.

У правій кисті яскравий амулет розміщують значно рідше. Метою може бути залучення фінансів.

Ниточка повинна бути з чистої вовни, з перекрученим плетінням і яскраво-червоного кольору. Для магічних цілей потрібна саме така нитка.

Вона буде протистояти всьому поганому і надавати позитивний вплив на здоров’я. Можна пов’язати нитку не тільки для захисту, але і для позбавлення від болю в суглобі, поліпшення кровотоку, загоєння ран.

Що потрібно для перетворення нитки із звичайного мотка в амулет-оберіг. Оберегу потрібна «підзарядка» хорошим настроєм, отже, думки і побажання ваші повинні бути чисті, а в душі пануватиме спокій і мир.

На відрізку нитки заплітають до семи вузликів, не більше, тільки непарні числа. Роблячи вузлик, про себе говорять про мету, вказують що слід виконувати оберегу. Сказане має йти від серця, а слова, в які одягнені думки, можуть бути різними. Головне добре «намалювати» в своїй уяві бажане. Наприклад, сказати можна так:

Перший вузлик – проти обмови.

Другий – захист від необдуманих, поспішних рішень.

Третій – вбереже від хвороб.

Четвертий – не допустить сварок і скандалів.

П’ятий – збереже від недобрих, заздрісних людей.

Закріпив нитка самостійно – відкрив двері в своє життя проблемам. Тому самому ниточку зав’язувати не можна, це повинен зробити хтось інший. Доручіть нав’язати вузлики комусь із близьких людей, кому ви довіряєте. Робити це слід з хорошими намірами, промовляючи слова: «Нещастя пройдуть повз. Господь Бог тебе зберігає. Амінь ».

Самостійно нитку не доведеться знімати. Після якогось часу нитка розірветься, зітре або загубиться, розтягнувшись і зісковзнувши з руки. Не страшно, просто яскрава ниточка-оберіг переповнилася негативом, виконуючи свої захисні функції, і стала марною. Прийшов час обв’язати нову навколо зап’ястя

 

 


 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here