Нововолинську молодь закликають взяти участь у проектах

0
414

Європейська Комісія оголосила конкурс з відбору проектів в рамках ініціативи ЄС «Європейський корпус солідарності», який відкриває можливості для молодих людей проводити волонтерську діяльність, стажуватись, знаходити робочі місця, а також реалізовувати свої власні проекти, направлені на сприяння солідарності в європейському суспільстві.

Про це йдеться на сайті міської ради.

Ініціатива  розрахована на 2018-2020 роки з бюджетом 375,6 млн. євро.

Тривалість проектів, як правило, реалізуються в державах – членах ЄС, – від двох до дванадцяти місяців. Участь у проектах  в рамках Європейського корпусу солідарності можуть брати участь молоді люди у віці 18-30 років, які проживають в державах-членах ЄС та країнах – партнерах. Також у конкурсі можуть взяти участь представники України.

Потенційним учасникам необхідно зареєструватися  та подати заявку через Європейський молодіжний портал (https://europa.eu/youth/solidarity_en ).

Реєстрація  відкрита з вересня 2018 року. Більш детальну інформацію щодо умов участі в ініціативі, цілей та пріоритетів, доступного фінансування, вимог та критеріїв, що висуваються до учасників, можна отримати за посиланням https://europa.eu/youth/solidarity-corps.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here