Розумна чи красива: яку жінку виберуть чоловіки різних знаків Зодіаку

0
2068

Астрологи, які вміють розпізнавати за зірками переваги в коханні того чи іншого знака Зодіаку знають, яких жінок люблять чоловіки різних знаків, і що потрібно про них знати, щоб назавжди оселитися в серці коханого чоловіка. Хто ж із знаків Зодіаку хоче знайти собі одразу і розумну, і красиву супутницю, а хто, обираючи між розумом і красою, все ж таки обере розумницю, – повідомляє “Знай.uа“.

Овен

Чоловіки цього знаку – справжні цінителі жіночої краси. Вони в першу чергу звертають увагу на зовнішність. Але, все ж не кожна красуня приверне увагу вогняного Овна: жінка може не вписуватися в класичні канони краси, але обов’язково повинна володіти яскравою, ефектною, виразною зовнішністю. Крім цього, в обраниці Овен цінує вируючу енергію, нестримний темперамент, природну чарівність. Якщо до всього іншого жінка виявиться розумною, це стане приємним бонусом, тільки б вона не зазіхала на місце лідера в їх союзі.

Телець

Чоловіки сузір’я Тільця, незважаючи на свою приземленість, є тонкими цінителями жіночої краси, яка неодмінно повинна поєднуватися з інтелектом і елегантністю.

Телець віддає перевагу супутниці інтелектуально розвиненій, бажано з вищою освітою. На відміну від Овна, вибирає жінок не надто яскравих, але обов’язково вишуканих, доглянутих, які вміють вигідно підкреслити свої достоїнства.

Близнюки

А ось чоловіки-Близнюки віддають перевагу розумним, ерудованим дівчатам з широким кругозором і відмінним почуттям гумору. Для Близнюка головне, щоб обраниця вміла підтримати бесіду: навіть в ліжку він може міркувати про творчість Кафки або філософії Канта.

Зовнішність, вік, соціальний статус жінки не має для Близнюка першорядного значення. Основоположним моментом є інтелектуальна сумісність з партнеркою і те задоволення, яке доставляє спілкування з дівчиною.

Рак

Замріяні, сентиментальні, вразливі чоловіки-Раки звертають увагу на красивих, жіночних, ніжних дівчат. Але в їхньому уявленні краса не повинна бути агресивною: вони хочуть бачити поруч витончену, врівноважену супутницю. З дуже плавними і ніжними рисами. Рак віддає перевагу непомітній принаді: його приваблюють жінки зі світлим волоссям, природним макіяжем, в одязі пастельних тонів. У відносинах з Раком не обов’язково мати високий інтелект, зате необхідно показати романтичність, емоційну духовну близькість.

Лев

Чоловіки цього знаку – справжні естети, які вміють цінувати красу. Льва цікавлять ефектні, харизматичні, розкішні жінки, як і він сам. Його самолюбству лестить, якщо поруч знаходиться стильна, доглянута, яскрава супутниця, яка приваблює погляди оточуючих. Але чоловікові-Леву потрібна гідна, велична, воістину царствена обраниця. Тому краса – не єдина перевага, на яку він звертає увагу. Йому необхідна освічена дівчина, здатна впевнено триматися в будь-якому суспільстві. Льву потрібно хвалитися своєю обраницею, і вона повинна бути хороша в усьому.

Діва

Чоловіки цього знаку – визнані інтелектуали. Тому в першу чергу віддають перевагу ерудованим, інтелігентним жінкам з гострим розумом і широким кругозором. Обраниця Діви повинна володіти навичками правильного мовлення, яка не містить вкраплень сучасного сленгу або нецензурних виразів.

У зовнішності жінки чоловік-Діва цінує акуратність, охайність, природність. Його може відштовхнути будь-який прояв недбалості, незібраність. Розмазана туш або непрасована блуза закриє шлях до чоловіка-Діви назавжди. Яскравий макіяж, сексуальний одяг сприймається як прояв вульгарності, яка його дратує.

Терези

Чоловіки-Терези закохуються з незбагненною легкістю. Вони постійно перебувають у пошуку ідеалу. Їх основна вимога до обраниці – бездоганний зовнішній вигляд. Від уваги такого чоловіка не вислизне жодна деталь: зачіска, стиль одяг, макіяж, манікюр, аромат парфумів – все повинно бути на вищому рівні. Оскільки чоловіки-Терези прагнуть до гармонії у всьому, їм подобаються дівчата, які крім гарної зовнішності є цікавими, компетентними, ерудованими співрозмовницями.

Скорпіон

Чуттєві, сексуальні чоловіки-Скорпіони – природжені цінителі жіночої краси. Вони не пройдуть повз чарівної дівчини, яка вміє ненав’язливо підкреслити свою сексуальність. Однак їх відштовхує зайва екстравагантність, відсутність смаку, вульгарність.

Увага Скорпіона можна залучити яскравою зовнішністю, а щоб дійсно зацікавити і утримати, потрібно продемонструвати інтелігентність і освіченість.

Стрілець

Активні, допитливі чоловіки-Стрільці віддають пріоритет дівчатам освіченим, начитаним, комунікабельним. Жінка для них в першу чергу повинна стати другом, розділити їх інтереси і захоплення. Стрільці поважають уміння підтримати цікаву розмову. Вони люблять, коли їх обраниця демонструє пізнання в будь-якої споконвічно “чоловічий” області: спорті, науці, політиці. Звичайно, Стрілець не залишиться байдужим до жіночої краси, але якщо за зовнішньою привабливістю ховається душевна порожнеча, у такої дівчини немає шансів.

Козеріг

Козероги ставляться до категорії чоловіків, що цінують в жінках розум і високий інтелект. Знайомство з яскравою красунею його насторожить: Козеріг вважає дівчат з яскравою зовнішністю легковажними пустушками. Переконати його в зворотньому дуже складно. Чоловік-Козеріг віддає перевагу жінкам серйозним, раціональним, ерудованим. Їх обраниця повинна дотримуватися класичного стилю в одязі. Але Козеріг оцінить наявність “родзинки”, таємниці, яку йому захочеться розгадати.

Водолій

Чоловіки-Водолії – неординарні особистості, звертають увагу на ефектних жінок, схильних до епатажу. Водолій неодмінно помітить дівчину нестандартної або екзотичної зовнішності. Його увагу приверне незвичайна зачіска, авангардний одяг, цікавий макіяж. Водолій зацікавиться жінкою-загадкою, але інтерес згасне, якщо інтелектуальний потенціал обраниці не дозволить розмовляти з нею на найрізноманітніші теми.

Риби

Суперечливі чоловіки-Риби часто кидаються в крайнощі: то їм подобаються неприступні інтелектуалки, то віддають перевагу красивим лялечкам, схожим на Барбі. В цілому, Риби схильні до жінок, які вміють поєднати вишукану красу з гнучким розумом і рішучим характером. При спілкуванні з чоловіком цього знака дівчині потрібно бути готовою до того, що саме їй доведеться проявляти ініціативу на етапі знайомства і розвитку відносин.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here