Піч-мангал біля нововолинського кафе «Мангал» демонтують

0
1390

У Нововолинську демонтують тимчасову споруду, яку встановили з порушенням законодавства. Відповідне рішення сьогодні прийняв виконавчий комітет міської ради.

Йдеться про самовільно побудовану піч-мангал, що розташована біля кафе «Мангал».

Головний спеціаліст відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів міськвиконкому Оксана Люлько зауважила, що дозвільних та правовстановлюючих документів на добудову у власника немає.

«Мешканці будинку №18, що у мікрорайоні Шахтарському неодноразово скаржились на це кафе, адже через самовільно добудовану піч на території закладу стало дуже шумно», – зазначила вона.

Члени виконкому зобов’язали власника кафе здійснити самостійний демонтаж до 15 серпня 2018-го. У разі невиконання рішення виконкому демонтаж проведе комунальне підприємство ВУКГ ЖКО міськради.

Окрім цього, члени виконкому розглянули ще 31 питання порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності Нововолинська.

Зокрема, затвердили коефіцієнт співвідношення кількості пасажирів-пільговиків та пасажирів, що оплачують проїзд на ІІІ квартал 2018-го, ухвалили порядок перерахунків субсидій на житлово-комунальні послуги без звернень громадян, погодили режим роботи місцевим торговим і розважальним закладам, виділили місцевим мешканцям одноразові грошові допомоги, а також розглянули питання про впорядкування вулиць і провулків міста.

Окрім цього, на засіданні виконкому розглянули матеріали, подані громадською комісією з житлово-побутових питань та ухвалили 15 рішень, що стосувалися здійснення правочинів, пов’язаних із захистом житлових прав дітей.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here