СНУ імені Лесі Українки першим в Україні лiцензував нoву cпeціальніcть

0
1370

Cxiдноєвропейський нацioнальний універcитет iмeні Лeci Укpaїнки oдин із пepших в Укpaїні та oднoзначно перший у peгіоні лiцензував нoву cпeціальніcть «Cерeдня ocвіта (Приpoдничі науки)». Про це повідомили на Facebook-сторінці біологічного факультету СНУ імені Лесі Українки.

За новою спеціальністю готуватимуть фахівців-педагогів природничого профілю із використанням новітніх європейських та світових стандартів у сфері інтегрованої освіти.

Нагадаємо, в рамках освітньої реформи у закладах загальної середньої освіти України з 1 вересня 2018 року в 10-му класі запроваджується новий інтегрований курс «Природничі науки».

Інтегрований курс «Природничі науки» – це абсолютно новий курс, що об’єднує фізику, хімію, біологію, географію, астрономію, екологію, який має на меті дати цілісне наукове бачення світу, розвивати допитливість та вміти застосовувати наукові знання в повсякденному житті.

Він розроблений для шкіл та класів суспільно-гуманітарного, спортивного та художньо-естетичного спрямування.

Аби вступити на цю спеціальність стовідсотково потрібно скласти ЗНО з української мови та літератури і біології. Ще один предмет абітурієнти можуть обрати самі: географію, фізику чи хімію.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here