Савченко розкритикував пляжі Світязя

0
673

«Двійку» отримав за доповідь про організацію літнього оздоровлення у Шацькому районі голова райдержадміністрації від голови Волинської ОДА Олександра Савченка за те, що проблеми захаращеності та відсутності благоустрою не вирішені.

Повідомляє агенство Волинські новини

Про вжиті заходи щодо забезпечення належної організації літнього оздоровлення у Шацькому районі доповідав голова Шацької РДА Василь Голядинець. Втім, доповідь чиновника не задовольнила голову ОДА Олександра Савченка.

«У мене розчарування Вашою роботою, люди в озері в багнюці купаються. Мені привезли цілу папку фото, де не пляжі, а болото. Показують три кілометри стоянки машин. Що ж було зроблено до сезону? Європейці приїздять, дивляться на це неподобство, і ніхто сюди і копійки не завезе. Там багнюка, немає благоустрою, йде знищення вже знищеної природно-заповідної зони. Я там ні разу в житті не був, все не можу доїхати, і мені страшно від такої інформації», – зазначив голова облдержадміністрації.

Голова Шацької РДА пояснював, що почали реалізовувати ділянку 1,5 кілометра завдовжки урочища Куточок рибака у селі Світязь. Розробили проект дороги, оголосили тендер, розробили проект набережної. Були проблеми з місцевими жителями, які думали, що озеро від них хочуть загородити.

«Що зроблено конкретно? Скільки калюж ліквідовано? Скільки трав’яного покриву відновили, там де було затоптано? Там все загажено. Що там рятувати? Там взагалі цивілізації немає, на тих фото, які мені дали. В нас буде дуже серйозна розмова. Сідайте, двійка!» – звернувся він до голови РДА.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here